Právě vysíláme

ELTON JOHN je v šoku! Ex-manželka na něj podala žalobu, požaduje milionové odškodné

23. července 2020 11:10
ELTON JOHN je v šoku! Ex-manželka na něj podala žalobu, požaduje milionové odškodné

Renate Blauel, bývalá manželka Eltona Johna, tvrdí, že zpěvák porušil podmínky rozvodu a požaduje odškodnění ve výši 3 milionů liber (cca 86 790 000 českých korun).

Pár se vzal v roce 1984, vztah ale skončil Johnovým oznámením, že je gay. V roce 1988 se tedy rozvedli. Blauel podala v červnu 2020 soudní žalobu proti svému bývalému manželovi, ale podrobnosti nebyly jasné.

Renate Blauel zažalovala svého ex-manžela poté, co zpěvák ve své nedávné autobiografii napsal o jejich čtyřletém manželství. Právní dokumenty, které byly podané tento týden na londýnském vrchním soudu ukazují, že Blauel žaluje Eltona za komentáře, které o ní napsal ve své autobiografii  Me. Podle Renate porušil Elton v knize podmínky rozvodu a vyvolal u ní dlouhodobé zdravotní problémy duševního charakteru.

Právní dokumenty odhalují, že britský zpěvák před zveřejněním knihy souhlasil s odstraněním některých pasáží právě o ex-manželce Renate.

Zdroje blízké Eltonovi uvádějí, že se svou bývalou manželkou měl přátelský vztah a že kniha neobsahuje nic, co ještě není veřejně známo.

Elton je šokován a zarmoucen tvrzením Renate, zejména proto, že ji jen veřejně chválil. Vždy měl s Renate velmi příjemný vztah, nesmírně ji respektoval a nikdy by neřekl nic špatného o jejich manželství.“ uvedl zdroj ze zpěvákova blízkého okolí deníku The Sun.

Nyní však Renate tvrdí, že části, které ji zmiňují a které v knize zůstaly, u ní vyvolaly dlouhodobé psychické problémy. Uvidíme, zda s ní v tomto ohledu bude souhlasit soud!

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat