Právě vysíláme

EMILY RATAJKOWSKI zveřejnila snímek s neoholeným podpažím a fanoušci ji za to kritizují!

12. srpna 2019 13:10
EMILY RATAJKOWSKI zveřejnila snímek s neoholeným podpažím a fanoušci ji za to kritizují!

Ačkoliv modelka Emily Ratajkowski umísťuje na Instagram skoro jen polonahé fotografie, sama se prohlašuje za velkou feministku. A aby dokázala, jak moc je pro ni boj za ženská práva důležitý, umístila na svůj profil fotografii s neoholeným podpažím.

Krásná Emily nedávno nafotila sérii snímků pro časopis Harper’s Bazaar. Jednu z fotografií se rozhodla zveřejnit na Instagramu a u fanoušků tím rozhodně nezabodovala. Emily totiž na snímku ve spodním prádle ukazuje i neoholené podpaží a tvrdí, že chce svou ženskost vyzdvihnout za každou cenu, ať už s chlupy, nebo bez nich. „Když se rozhodnu oholit si podpaží, nebo ho nechat zarostlé, je to jenom moje volba. Chlupy jsou jenom další příležitostí pro ženy posílit svou schopnost volby, která je založena na tom, jak se cítí,“ píše modelka v eseji, kterou známý magazín rovněž publikoval.

Ačkoliv byly modelčiny úmysly zjevně správné, za tuto fotografii sklidila Emily pořádný hate. Její followeři totiž tvrdí, že je trapné upozorňovat na práva žen ochlupením.  „Jako žena máš sice právo vypadat, jak chceš, ale muži mají zase právo vyjádřit svůj názor, je to nechutné a asexuální,“ píše například jeden ze sledujících. Hodně fanoušků se navíc ozvalo s tím, že ochlupení ani není pravé a je jen přidělané pomocí Photoshopu. Na ulicích se totiž v posledních dnech Emily pohybuje s podpažím hladce oholeným.

Co na fotografii říkáte vy?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat