Právě vysíláme

EMINEM ve staré nahrávce zdánlivě podpořil CHRISE BROWNA po incidentu s RIHANNOU

6. listopadu 2019 11:10
EMINEM ve staré nahrávce zdánlivě podpořil CHRISE BROWNA po incidentu s RIHANNOU

Americká rapová legenda Eminem se stala terčem obrovské kritiky na sociálních sítích poté, co se na veřejnost dostala velmi kontroverzní stará nahrávka. Sedmačtyřicetiletý rapper v krátkém klipu vyjadřuje podporu Chrise Browna poté, co vyšlo najevo, že zpěvák zbil svojí tehdejší přítelkyni Rihannu.

Velmi nepříjemné vyjádření

Dosud nezveřejněná nahrávka byla údajně vyrobena v roce 2009, tedy v roce, kdy zpěvák Chris Brown zbil svoji tehdejší přítelkyni Rihannu. Eminem v nahrávce rapuje: „I’d side with Chris Brown, I’d beat a b**ch down too.“ To v překladu zní: „Já bych se držel s Chrisem Brownem, taky bych kr**u zbil.“

Nedávno po zveřejnění nahrávky na sociální síti Reddit se proti známému rapperovi strhla vlna ostré kritiky. Sám Eminem ani Rihanna se k nahrávce zatím nevyjádřili. Oba tito interpreti spolu složili několik známých hitů, včetně velmi povedeného singlu Love The Way You Lie.

Fanoušci Eminema tvrdí, že rapper má ke kontroverzním tématům ve svých písničkách mnohokrát odlišný názor, než jeho texty naznačují. Autor hitu The Real Slim Shady měl v minulosti potíže kvůli homofobistické nadávce v písničce Fall. Rapper se za tuto nadávku následně omluvil.

Ovlivní nová nahrávka kariéru rapové legendy? Má se Eminem za co omluvit i tentokrát? Napište nám váš názor do komentářů.

Eminem s Rihannou několikrát vystupoval

Zdroj: Reddit, Cosmopolitan, E! News, Insider, RollingStone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat