Právě vysíláme

Eminemova ex a matka jeho dcery skončila v nemocnici. Opět se pokusila o sebevraždu

12. srpna 2021 9:10
Eminemova ex a matka jeho dcery skončila v nemocnici. Opět se pokusila o sebevraždu

Kim Scott je bývalou manželkou rappera Eminema, se kterou se život vůbec nemazlil. 46 let stará žena nyní navíc skončila v nemocnici poté, co se pokusila o sebevraždu. 

Kim podle webu TMZ byla hospitalizována v nemocnici 30. července poté, co si chtěla vzít život. Podle nejnovějších informací byla pořezaná a policie ji musela zpacifikovat, protože byla až příliš agresivní. 

Scott je matkou dcery Eminema Hailey, které je 25 let. Marshall pak adoptoval i dnes již osmnáctiletou Whitney, jenž je rovněž dcerou Kim. Vztah legendárního rappera a nechvalně proslulé blondýnky byl vždy jako na houpačce. Eminem si Kim dvakrát vzal, ovšem vztah nikdy nevydržel. Scott pak v minulosti několikrát bojovala s drogami a alkoholem a stala se i ústředním tématem několika Eminemových tracků. V nich se pak rapper o své ex nevyjadřoval zrovna lichotivě a hrozil, že svou dceru už nikdy neuvidí. 

Kim se podle všeho pokusila o sebevraždu už v minulosti. V roce 2016 se předávkovala heroinem a způsobila autonehodu. Krátce po ní pak uvedla, že se chtěla zabít a nenapadlo ji, že z nehody vyvázne živá. 

 

Články, které by tě mohly zajímat