Právě vysíláme

ERIKA STÁRKOVÁ ze seriálu MOST! dostala roli po boku ORLANDA BLOOMA

26. března 2019 16:10
ERIKA STÁRKOVÁ ze seriálu MOST! dostala roli po boku ORLANDA BLOOMA

Česká herečka Erika Stárková se díky seriálu Most! pomalu ale jistě dere do popředí a jejjí popularita roste. Jasným důkaze je i to, že se jí naskytla pracovní příležitost v seriálu, ve kterém účinkuje i Orlando Bloom nebo Cara Delevingne.

Kdo by si snad myslel, že sláva Eriky Stárkové sahá jen k seriálu Most!, šeredně by se pletl. Podle nejnovějších informací by se měla česká herečka objevit v osmidílném seriálu Carnival Row, ve kterém se děj točí okolo vyšetřování vraždy ve fiktivním futuristickém městě, kde vedle sebe žijí lidé a mytická stvoření. Seriál se kompletně točil v České republice.

Erika si samozřejmě zahrála ve filmu již předtím. Jejím debutem byl studentský snímek Teplé škvarky z roku 2011. O několik let později se objevila v menší roli v dramatu Andělé všedního dne od režisérky Alice Nellis. Dále jsme ji mohli vidět v roli královny Gabriely v divácky úspěšné pohádce Sedmero krkavců.

Věděli jste, že mimo herectví se Erika Stárková věnuje například i zpěvu? Převážně šansonu.

Už se nemůžeme dočkat, až známou „Dášu“ v Carnival Row uvidíme. Přesné datum uvedení seriálu ještě ale bohužel není známo.

 

Články, které by tě mohly zajímat