Právě vysíláme

Eva Burešová otevřeně: Kdy zažila šikanu a proč na syna mluví anglicky?

25. března 2021 13:58
Eva Burešová otevřeně: Kdy zažila šikanu a proč na syna mluví anglicky?

Eva Burešová patří momentálně mezi nejoblíbenější české herečky a převážně díky roli Týny v seriálu Slunečná ji milují fanoušci po celé České republice.

Eva je velmi sledovanou osobou a její soukromí fandy pochopitelně zajímá. A ačkoliv se herečka snaží osobní život držet pod pokličkou, pár věcí se přiznat nebojí. Nyní Eva poskytla rozhovor na Instagramu pro novinářku Gabrielu Wolfovou a řekla věci, které o ní její příznivci možná ani netušili.

Jak Eva řekla, ráda pomáhá jiným lidem a považuje to i za své osobní poslání. Sama herečka navíc vyzývá své sledující, aby neváhali a nebáli se jí napsat se svými problémy. „Napsal mi třeba jeden kluk s tím, že je gay a měl problém se přiznat rodičům, pak se mi po nějaké době ozval a řekl, že rodiče už to vědí a všechno dobře dopadlo,“ uvedla Burešová, která si sama v životě prošla nepříjemnými věci a přiznala, že na základní škole bojovala se šikanou. Ta prý navíc přicházela nejen od spolužáků, ale i od učitelů. „Já jsem byla vždycky jiná. Byla jsem opálená holka, co často jezdí za tátou do Španělska. Nešla mi chemie a fyzika a bavily mě jiný věci,“ přiznala a vyzvala fanoušky, aby se o svých problémech nikdy nebáli mluvit a obrátili se na profesionální pomoc.

Evy partner Přemek Forejt

Eva je nejen herečkou a zpěvačkou, ale i maminkou malého chlapečka. V poslední době pak její sledující začali řešit, proč na syna mluví anglicky. Eva to okomentovala s tím, že na Nathaniela mluví pochopitelně i česky, ale chce aby syn ovládal i druhý jazyk. V dospělosti se mu to totiž jistě bude hodit.

Řeč přišla i na partnera Přemka Forejta, známého porotce soutěže MasterChef. Jak reaguje na milostné scény v seriálu Slunečná? „Je to dospělý chlap a ví, že je to jen práce. Tam není ani náznak intimity, ani špetka sexy věci, kolem vás je celý štáb a není to romantické,“ řekla Eva, která s Přemkem žije už půl roku. Od partnera se také učí vařit a jak se smíchem dodává, ona je v jejich vztahu spíš ta, kdo jídlo objednává.

Eva a její seriálový kolega Marek Lambora:

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat