Právě vysíláme

Eva Burešová podpořila maminky, ukázala fotku bříška dva měsíce po porodu

12. října 2022 10:30
Eva Burešová podpořila maminky, ukázala fotku bříška dva měsíce po porodu

Eva Burešová se neřadí mezi celebrity, které často jen několik dní po porodu vystavují svá bříška a chlubí se tím, jak jsou opět ve formě. Nyní však udělala výjimku a po konci šestinedělí se rozhodla podpořit „obyčejné“ maminky a ukázat jim reálnou fotografii svého těla po druhém těhotenství.

Eva Burešová už se dva měsíce raduje z nového přírůstku do své rodiny. Syna, kterého porodila šéfkuchaři Přemku Forejtovi, pojmenovala Tristan William. Krátce po narození dítěte se zpěvačka a herečka sdílení osobních fotografií na své sociální sítě spíše vyhýbala, nyní se však rozhodla udělat výjimku a sledujícím ukázat, jak může vypadat tělo po druhém porodu a že ne vždy musí být žena jen několik týdnů po narození svého dítěte opět štíhlá jako laňka, jak mnohdy ukazují ostatní celebrity.

„Nejsem typ holky, která vám sem bude dávat takové ty ‚reálné‘ fotky hned po porodu a kojení, vložek a bůh ví čeho všeho, jen abych vám ukázala, že jsem ‚taky člověk‘. Já myslím, že to je všem jasné,“ napsala hvězda seriálu ZOO a přiložila aktuální fotografii svého bříška.

„Vypadá stále jako bych byla v šestém měsíci a mně to co? Nevadí! Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Nezblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně. Jste krásné! Jste silné! Vaše bříška, strie, jizvy, jsou sexy a úžasné,“ podpořila Burešová další maminky, které na sociálních sítích často vidí pouze fotografie žen, které i během šestinedělí dělají vše pro to, aby byly co nejdříve ve formě a opět štíhlé.

Po prvním porodu sice herečka shazovala kila rychleji, hlavu si s tím ale neláme. „Dávám tělu čas. Dokázalo úžasné věci. Byl jsem devět měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít. A vy ty své, prosím, taky!“ vyslala všem ženám zprávu. Z jejich strany se dočkala obrovské podpory. Konečně někdo, kdo se nebojí ukázat realitu!

Články, které by tě mohly zajímat