Právě vysíláme

Eva Burešová promluvila o soukromí s Přemkem Forejtem: Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světě

29. června 2021 8:10
Eva Burešová promluvila o soukromí s Přemkem Forejtem: Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světě

Eva Burešová si své soukromí střeží a moc se k němu veřejně nevyjadřuje. O jejím vztahu s kuchařem Přemkem Forejtem se fanoušci dozvěděli díky paparazzi fotografům. Nyní herečka promluvila o soužití s Přemkem a vyvrátila spekulace o rozchodu.

„Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,“ uvedla několikrát Eva Burešová. Poslední dobou fanoušci hojně spekulují o jejich rozchodu. Eva je tak zahlcena dotazy, jestli s šéfkuchařem stále tvoří pár, a tak se rozhodla veřejně promluvit.

„Moji milí! Jelikož vás už opravdu hodně psalo do zpráv jak že to mezi námi je, když ten bulvár tak vypisuje, tak zde máte vyjádření. Žádné opouštění, žádné loučení. Jsme spolu a jsme šťastní,“ vzkázala hvězda seriálu Slunečná svým fanouškům na Instagramu.

Eva Burešová a Přemek Forejt

Herečka rovnou zodpověděla i další časté dotazy zvídavých fanoušků. promluvila o miminku, ale také tom, jak s Přemkem zvládají vztah na dálku. Porotce soutěže MasterChef Česko je šéfkuchařem v olomoucké restauraci.

„Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být.
Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediný na světe, co mají práci dál od toho, abychom byli denně spolu,“ pokračovala Eva ve svém vyjádření.

„V době internetů, telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme. Takže moc děkujeme za zprávy. Ale nejsou potřeba,“ poděkovala herečka fanouškům za zprávy a dodala: „My jedeme stále dokonalou jízdou společného života.“

Články, které by tě mohly zajímat