Právě vysíláme

Eva Burešová prozradila, jak vypadá její soužití s Přemkem Forejtem

20. ledna 2021 11:10
Eva Burešová prozradila, jak vypadá její soužití s Přemkem Forejtem

Eva Burešová a Přemek Forejt si své soukromí přísně střeží a v médiích ho zbytečně nepropírají. Nyní však sympatická herečka udělala přeji jen výjimku a prozradila, jak si se slavným kuchařem dělí domácí práce.

Jelikož jsou kvůli pandemii koronaviru všechny restaurace zavřené, má Forejt spoustu volného času. A tak nejenže se začal věnovat hudbě a s kapelou Nebe nazpíval singl Stella, který věnoval své dceři, ale Burešové a jejímu synovi doma vaří.

„Přemek doma vyvařuje, to je jasné. Nemohu tedy říct, že by se náš byt změnil přímo v restauraci, ale stará se hodně. Je mi ho ale už líto, je to opravdu děs, jak jsou ty restaurace zavřené. Je to těžké nejen pro něj, ale pro všechny majitele restaurací,“ uvedla herečka pro Život v Česku s tím, že se i ona těší, až se vše znovu otevře a bude moci vyrazit s přáteli na jídlo nebo na čaj.

O vztahu Burešové a Forejta se začalo mluvit loni v listopadu, když server Express zveřejnil fotografie, jak spolu dvojice vychází z hereččina domu. Krátce na to se hvězda seriálu Slunečná ke vztahu vyjádřila s tím, že je jen mezi ní a dotyčnou osobou.

 

Zdroj: Život v Česku, Express, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat