Právě vysíláme

EWA FARNA prozradila pohlaví miminka! Čeká syna, nebo malou princeznu?

27. února 2019 14:10
EWA FARNA prozradila pohlaví miminka! Čeká syna, nebo malou princeznu?

Když Ewa Farna před pár dny prozradila, že čeká miminko, všichni byli mile překvapeni. Oblíbené české zpěvačce se podařilo těhotenství pěkně dlouhou dobu tajit a v současnosti už má bříško tak velké, že se fanoušci už jen dohadují, kdy děťátko přijde na svět.

Ewa přiznala těhotenství prostřednictvím songu Ta o nás, který nazpívala společně se svým manželem Martinem Chobotem. Na konci dojemného videoklipu pak ukázala bříško a na záběrech z dovolené zářila jako slunce.

Když se radostná zpráva rozšířila po světě internetu, dočkala se sympatická zpěvačka stovek gratulací. Fanoušci, ale i kolegové ze showbyznysu, Ewě hlavně přejí, ať se miminko narodí zdravé. „Děkujeme všem za lavinu gratulací! Jsem šťastná, že jsme si to vědomí pár měsíců mohli užít sami s nejbližšími a oznámit Vám to jak se na zpěvačku sluší, písničkou. A jsme nadšení, že se Vám tak líbí!“ napsala Ewa na Instagram a zároveň se svěřila s další velkou novinou – čeká kluka!

„Abych předešla alespoň nějaké vlně domněnek…. Čekáme syna??. (teda pokud tam není nějaká šprýmařka po mámě a nepohrává si s pupeční šňůrou),“ dodala a pochlubila se další těhotenskou fotografií. Musíme uznat, že jako nastávající mamince jí to vážně moc sluší. 🙂

Zdroj: Instagram

Monika z Přátel prozradila, v kolika letech přišla o panenství. Překvapí vás to

Články, které by tě mohly zajímat