Právě vysíláme

Fanoušci chtějí z filmu Sám doma 2 vystřihnout scénu s Trumpem. Petici podpořil i Macaulay Culkin

15. ledna 2021 9:10
Fanoušci chtějí z filmu Sám doma 2 vystřihnout scénu s Trumpem. Petici podpořil i Macaulay Culkin

Poté, co sociální síť Twitter zablokovala účet Donadla Trumpa, který je ještě stále prezidentem USA, se na internetu objevila petice, která žádá, aby byl Trump odstraněn i z filmu Sám doma 2.

Pokud jste viděli film Sám doma 2, jistě znáte scénu, kde Macaulay Culkin alias Kevin bloudí po hotelu v New Yorku a cestu mu ukáže právě Donald Trump. A ačkoliv se nynější prezident USA objeví ve snímku jen pár sekund, někteří fanoušci Sám doma 2 si přejí, aby byla jeho scéna vystřihnuta, nebo aby Trumpa nahradil ve filmu nastupující prezident Joe Biden. Petici potom veřejně podpořil i samotný herec Culkin.

Sám doma 2 se v roce 1997 natáčel v New Yorku v hotelu The Plaza, který patřil právě Donaldu Trumpovi. Režisér filmu Christopher Columbus pak minulý rok uvedl, že Trump dovolil štábu na místě natáčet pouze pod podmínkou toho, že si ve filmu střihne malou roli. Samotný Trump se pak svou mini roličkou několikrát v minulosti pochlubil a uvedl, že je rád součástí tohoto ikonického snímku. Bude však z filmu nyní vystřihnut a stane se součástí tzv. cancel culture? To se uvidí!

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat