Právě vysíláme

Fanoušci EMINEMA v šoku po traumatizujícím vystoupení! Co se stalo?

12. června 2018 7:55
Fanoušci EMINEMA v šoku po traumatizujícím vystoupení! Co se stalo?

Americký rapper Eminem nemile překvapil své fanoušky během koncertu v Tennessee. Čeho se dopustil a proč ho za to lidé kritizují?

Detroitský rapper se stal terčem kritiky poté, co k písničce Kill You přidal střelbu z pistole jako zvukový efekt při vystoupení na festivalu v Tennessee. Mnozí v hledišti tato zvuková kulisa vyděsila natolik, že se skáceli k zemi. Mysleli si, že se jedná o opravdovou střelbu.

ČTĚTE TAKÉ: Při střelbě na pařížském koncertu EAGLES OF DEATH METAL zemřel jeden z manažerů kapely

Není tajemstvím, že Spojené státy delší dobu řeší problém s ozbrojenými vraždami. Minulý rok zabil muž na hudebním festivalu v Las Vegas 58 lidí a Spojené státy mají z ekonomicky bohatších zemí nejvyšší počet ozbrojených vražd. Po incidentu na rapperově koncertu se na něj spustila hromada kritiky na sociálních sítích. Fanoušci tvrdili, že zvukový efekt byl nevkusný a bezcitný hlavně vzhledem k událostem v Las Vegas, či v jiných městech po světě za posledních pět let.

Eminem se k incidentu zatím nevyjádřil. Není známo, zda po tomhle incidentu ponechá song v koncertním repertoáru, nebo jestli zvukové efekty poupraví. Minulý rok vydal rapper zatím nejnovější desku nesoucí název Revival a příští měsíc začne evropskou část svého světového turné.

Zdroj: Metro Music, BBC.co.uk

Galerie: Celebrity, které pěkně potrolily své fanoušky

Články, které by tě mohly zajímat