Právě vysíláme

Fanoušci měli platit za zdravice od známých osobností. Nikol Štíbrová projekt tvrdě zkritizovala

4. listopadu 2020 11:10
Fanoušci měli platit za zdravice od známých osobností. Nikol Štíbrová projekt tvrdě zkritizovala

Nikol Štíbrová způsobila rozruch na Instagramu! Moderátorka upozornila na projekt, který za zdravice influencerů na Instagramu údajně účtoval uživatelům peníze. Jak na to reagovali ostatní?

Kontroverzní projekt

Nikol se včera ve svých Instagram Stories opřela do kontroverzního projektu Wish4You, který nabízí uživatelům možnost požádat o zdravice a vzkazy od známých influencerů a osobností za peníze. Moderátorka a herečka si všimla, že se projektu zdánlivě účastní hned několik známých tváří, včetně youtubera Kovyho či herce Martina Dejdara.

 

Ačkoliv Kovyho přímo ve videu neuvedla, populární YouTuber se Nikol ozval. Nejprve si prý myslel, že jde o omyl. Poté mu ale přišla zpráva od Martina Dejdara, jenž byl jedním z  iniciátorů projektu Wish4You. Vzkaz známého herce na Instagramu si můžete přečíst níže.

 

Dnes vecer doslo k velice politovanihodne situaci. Panu @kovy_gameballcz Karlu Kovarovi jsem se osobne omluvil za to, ze byl omylem uveden na webovych strankach Wish4You. On mou omluvu prijal a timto mu dekuji. Tento projekt vznikl na jare, v obdobi prvni koronove karanteny. Premyslel jsem, jak si vzajemne pomoci. Jednak mnoha tisicum zajemcu, kteri nam denne pisi o nejruznejsi videa a fotografie, a osobnostem, ktere jiz pul roku maji obtizne zivobyti. Usporadal jsem anketu, ktere se ucastnili tisice lidi. Z te vyplynulo, ze o takovou sluzbu zajem mezi vami je a nemate problem za to zaplatit. Tak jsem se do toho pustil. Pravnici, smlouvy, schuzky s osobnostmi, logo, nazev, web… Pul roku prace a take spousta investic. Nikdy nemohlo jit o zadny podvod, protoze to samotne prani vzdycky musi nahrat konkretni osobnost sama! To snad pochopi i primitiv. Navic prani mela plnit i charitativni cile. Bohuzel, uz k tomu nedojde. Pod neuveritelnym tlakem urazek, pomluv, ponizovani a zesmesnovani nejen me, ale i dalsich osobnosti do projektu zapojenych, jsem se rozhodl projekt ukoncit hned na zacatku. Ne proto, ze je to chyba, nebo ze je projekt spatny. Jsem presvedcen stale, ze napad je to dobry. Ale v tak nenavistnem prostredi nemam silu nic vytvaret. Navic, kdyz lide jako napriklad @stibrovicnikolka a ji podobna stvoreni, maji tu odvahu me i ostatni skutecne osobnosti, ktere desitky let tvrde pracuji, verejne zostuzovat a urazet, nema smysl o neco se snazit. Prani konci a ja si preju, aby na socialnich sitich bylo mene nenavisti a zloby.

Nikol známému hercovi na dlouhé vysvětlení zareagovala ve Stories.

 

Webová stránka a instagramový profil projektu Wish4You jsou momentálně deaktivované.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat