Právě vysíláme

Fanoušci Miraie se pustili do jeho taneční partnerky. „Chcípni,“ píší krásné Lence

3. prosince 2021 13:51
Fanoušci Miraie se pustili do jeho taneční partnerky. „Chcípni,“ píší krásné Lence

Známé osobnosti jsou na hate zvyklé a z ošklivých komentářů na sociálních sítích si už hlavu moc nelámou. Na ošklivé poznámky si ovšem nyní musí zvykat i tanečnice StarDance Lenka Nora Návorková.

Letošní ročník StarDance se neobešel bez řady problémů. Covid řádil neúprosně jak v porotě, tak mezi soutěžícími a několik hvězd muselo show opustit. Po Simoně Babčákové už nebude z řad celebrit tančit ani Mirai Navrátil, protože i on onemocněl koronavirem.

Jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková rovněž chytila Covid a neobjevila se už v zatím posledním vysílaném díle. A ačkoliv i sám Mirai tvrdí, že se nemohl Covidem nakazit od Lenky, protože s ní několik dní nebyl ve styku, fanoušci to dávají tanečnici pořádně sežrat. Lence tak chodí několik ošklivých zpráv o tom, že za jeho opuštěním soutěže může právě ona. „Ano, tahle doba je divná, ale je to tak. Tak mi, prosím, už nepište, ať chcípnu, že kvůli mně Mirai nepokračuje a podobný hnusy,“ napsala na Instagram a poděkovala příznivcům za podporu. “Uvidíme se (snad) 18. prosince 2021 v 10. díle. Jo, a buďte zdraví,” dodal kráska optimisticky. V tento den by se měla celá desítka tanečních párů opět objevit na parketě.

Články, které by tě mohly zajímat