Právě vysíláme

Fanoušci si nechávají tetovat Wednesday Addams. Nepovedené kérce se směje celý internet

8. ledna 2023 9:00
Fanoušci si nechávají tetovat Wednesday Addams. Nepovedené kérce se směje celý internet

Seriál Wednesday se stal hitem Netflixu. A v momentě kdy se film či seriál stane hitem, řada fanoušků se rozhodne pro tetování. Ne vždy se ovšem kréda povede.

V roli podivínské Wednesday září mladá herečka Jenna Ortega, která se monetárně řadí mezi nejoblíbenější herečky své generace. Za projektem pro Netflix stojí ikonický režisér Tim Burton. Děj seriálu se zaměřuje na mladou teenagerku v černé, která má na klasické střední škole problémy, a proto se jí rodiče rozhodnou přihlásit do nového ústavu a speciální akademie. První série na streamovací službě zabodovala a fanoušci se těší na druhou sérii.

Sociální sítě zaplnil nejen nyní již ikonický tanec Wednesday, ale i řada fanouškovských tetování. Lidé si podobiznu divné teenagerky nechávají zvěčnit na tělo, avšak nutno podotknout, že ne vždy se kérka povede. Na sociálních sítích nyní koluje jedna z velmi nepovedených tetování a její majitel měl opravdu smůlu na špatného tatéra. Fandové se navíc kérce smějí s tím, že Jenna Ortega v tomto případě vypadá spíš jako známý herec Samuel L. Jackson. 

Co říkáte vy?

 

Články, které by tě mohly zajímat