Právě vysíláme

MADONNA začala svůj koncert o tři hodiny později! Fanoušci ji za to žalují!

6. února 2020 11:10
MADONNA začala svůj koncert o tři hodiny později! Fanoušci ji za to žalují!

Dva američtí fanoušci žalují zpěvačku Madonnu kvůli tomu, že přišla pozdě na koncert v New Yorku! Andrew Panos a Antonio Velotta tvrdí, že kvůli zpoždění nestihli poslední vlaky a museli v americké metropoli neplánovaně přespat.

Nepříjemná situace

Pozdní příchody na koncert se účinkujícím interpretům většinou nevyplácí, jen se zeptejte zpěvačky Madonny. Autorka hitu Vogue se údajně na loňském koncertu v New Yorku objevila na pódiu s tříhodinovým zpožděním. Koncert tak skončil až v 1:00 ráno!

Pro některé fanoušky Madonny bylo tohle už přes čáru a dva z nich, Andrew Panos a Antonio Velotta, na zpěvačku podali žalobu. Panos s Velottou tvrdí, že kvůli obrovskému zpoždění nestihli poslední vlaky z New Yorku, a tak museli ve městě neplánovaně přespat. Nyní po zpěvačce a po pořadatelské skupině Live Nation vyžadují finanční odškodnění za zpoždění a za narušení jejich plánů pro další den.

Madonna momentálně rozjíždí koncertní turné Madame X

Madonna ani společnost Live Nation se k žalobě zatím nevyjádřily. Před dvěma měsíci podali na popovou hvězdu žalobu dva fanoušci na Floridě, také kvůli opožděnému začátku živého vystoupení. Bude zajímavé sledovat, jak se Madonna a Live Nation k celé situaci postaví.

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat