Právě vysíláme

Fanoušci zesnulé Nayi Rivery v šoku. Bývalý manžel prý začal chodit s její mladší sestrou

4. října 2020 9:10
Fanoušci zesnulé Nayi Rivery v šoku. Bývalý manžel prý začal chodit s její mladší sestrou

Je to pouhé tři měsíce od smrti herečky Nayi Rivery a už její rodina zažívá skandál. Mladší sestra hvězdy seriálu Glee s totiž nastěhovala k bývalému příteli Nayi a objevily se spekulace, že dvojice spolu nyní chodí.

Naya se v létě utopila v jezeře, když si se svým synem vyrazila na loď. Tři měsíce po smrti učinila její mladší sestra Nickayla nečekaný krok a nastěhovala se k Rynanovi Dorseymu, bývalému manželovi Nayi a otci tříletého Joseiho.

Nickayla uvedla, že k bývalému muži své zesnulé sestry se přestěhovala, aby mu mohla pomoct s výchovou milovaného synovce. Americká média však tvrdí, že dvojice spolu začala chodit a existuje fotografie, kde se na ulici drží za ruce. Půvabná tmavovláska to však zarytě popírá. „V těchto temných časech jsou těmi nejdůležitějšími věcmi v mém životě přátelé a rodina. Být tu pro mého synovce, přestože tu nemůžu být sama pro sebe. Neznepokojuje mě, jak to vypadá, protože nikdo nevidí všechny ty trýznivé okamžiky, které prožíváme. Nejdůležitější věcí, kterou jsem se naučila, je projevit soucit, nesoudit ostatní a cenit si každého okamžiku… Doufám, že můžete udělat totéž,“ napsala na Instagram.

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat