Právě vysíláme

Feriho kamufláž na Instagramu? Odcestoval do Itálie, nebo je stále v Česku?

4. června 2021 13:10
Feriho kamufláž na Instagramu? Odcestoval do Itálie, nebo je stále v Česku?

Dominik Feri čelí obvinění ze sexuálního obtěžování i znásilnění. Od té doby, co kauza spatřila světlo světa, má bývalý poslanec v patách média a veřejnost. Veškeré informace nasvědčují tomu, že Dominik odcestoval do zahraničí přečkat tam mediální bouři. Měl být vyfocen na palubě letadla, ale na Instagramu přitom Feri sdílel fotografii z pražského Vítkova. Jak je to tedy doopravdy?

Podle Expresu byl Dominik Feri v pondělí na testu na covid-19 a hned se začalo šuškat, že míří za hranice. O pár dnů později server iDNES.cz zveřejnil fotografii, na které má být bývalý poslanec Feri sedící v letadle. Snímek pořídil osobní trenér Martin Schmiedl, který Feriho dokonce i označil.

„Byla to legrace. Vyfotil jsem ho, protože mu byl podobný. Jestli to byl skutečně on, to nevím,“ uvedl Schmiedl pro Expres.

Muž na snímku je Ferimu velmi podobný, dokonce je vidět i stejný „zub“ od kadeřníka na levé straně hlavy po stříhání, když se rozhodl před pár dny shodit typické afro.

Otázkou je, zda v letadle byl opravdu Feri. Ten, sdílí na Instagramu fotografie z Prahy z vítkovského památníku se sochou Jana Žižky. Fotka má nepochybně navodit dojem, že se exposlanec nachází v Praze. Má to ale háček. Při bližším zkoumání snímku je vidět jedna zásadní nesrovnalost. Stromy na žižkovském památníku jsou téměř holé, ale v Praze nyní bují zeleň. Chce Feri všechny svést na falešnou stopu?

Zdroj: Instagram, Expres

Články, které by tě mohly zajímat