Právě vysíláme

Filmový DEADPOOL, RYAN REYNOLDS, dostal od manželky BLAKE LIVELY nekrásnější dárek!

17. srpna 2019 16:10
Filmový DEADPOOL, RYAN REYNOLDS, dostal od manželky BLAKE LIVELY nekrásnější dárek!

Blake Lively a Ryan Reynolds patří mezi nejoblíbenější páry amerického showbyznysu. Vztah dvou populárních filmových hvězd trvá už několik let a jak je vidět, tohle manželství vážně funguje. Filmový Deadpool se nedávno pochlubil krásných dárkem k narozeninám, který od své ženy dostal k narozeninám.

Půvabná blondýnka Blake obdarovala manžela obrazem, který pro herce moc znamená. Je na něm totiž znázorněn on samotný coby teenager, jak ve své rodné Kanadě roznáší noviny. „Mou první prací bylo roznášení novin ve Vancouveru a dům namalovaný na obrazu je mým rodným domem. Ten už sice dávno nestojí, ale já si ho stále nosím ve své hlavě. Tento obraz je tím nejkrásnějším dárkem, který jsem kdy od své ženy dostal,“ napsal Ryan a zveřejnil fotografii, kde se na obraz s úsměvem dívá.

Obraz namaloval umělec a malíř Danny Galieote. Ten při své práci nezapomněl ani na maličkosti a na plátnu znázornil i hercova psa z dětství. Naprosto unikátním detailem je pak namalování kanadského herce Johnyho Candymana na titulní stranu novin, kterým byl pro Ryana v dětství velkým vzorem.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat