Právě vysíláme

Firma vyrábí plyšáky přesně podle dětských kresbiček. Podívejte se na ta úžasná díla!

14. dubna 2019 14:10
Firma vyrábí plyšáky přesně podle dětských kresbiček. Podívejte se na ta úžasná díla!

Fantazie u dětí obvykle nezná mezí. Ti nejmenší si v hlavě dokáží vytvořit takové věci, které by nás dospělé možná v životě nenapadly. A kam děti své představy přenáší? No přece na papír!

Když jste byli malí, určitě jste také často kreslili a pomocí pastelek vytvářeli na papír všechno, co vás napadlo. A pokud jste i vy někdy vytvořili šílenou postavičku, u které jste si tajně přáli, aby ožila, můžete nyní trochu smutnit, že v době vašeho dětství nepřišel někdo s tak úžasným nápadem, který se zrodil v hlavě podnikateli jménem Alex Furmansky.

Když Alex uviděl svou mladší sestru, jak se snaží vyrobit plyšáka podle namalované kresbičky, řekl si, že by bylo přece skvělé, kdyby všechny fiktivní postavičky, jenž si děti představují, mohly opravdu ožít.

Za nějaký čas proto založil společnost Budsies, která vyrábí plyšáky přesně podle dětských malůvek. Děti po celé Americe se tak dočkají všech podivných, ale i roztomilých stvoření, jenž si díky své fantazii navrhnou na papír.

Protože byznys opravdu šlape, Alex časem plánuje i výrobu sportovních maskotů či postav z fantasy knih. Vše opět na zakázku. Tomu říkáme podnikání, co má smysl!

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat