Právě vysíláme

Fotbalistka SYDNEY LEROUX se vrátila na hřiště pouhé tři měsíce poté, co porodila malou holčičku!

3. října 2019 12:10
Fotbalistka SYDNEY LEROUX se vrátila na hřiště pouhé tři měsíce poté, co porodila malou holčičku!

Devětadvacetiletá fotbalistka Sydney Leroux dokázala nemožné. Pouhé tři měsíce poté, co porodila dceru Roux, se reprezentantka Spojených států účastnila profesionálního zápasu v americké lize fotbalu žen. To je hrdinka!

Neskutečný návrat

Letošní ročník musí pro profesionální fotbalistku Sydney Leroux připomínat jízdu na horské dráze. Mladá reprezentantka Spojených států vloni otěhotněla a termín porodu měla letos v březnu. Plán byl takový, že fotbalistka chtěla porodit a následně hrát důležitou roli v sezoně týmu Orlando Pride, za který hraje. Následně ovšem přišly komplikace a drastická zpráva: Leroux musela na potrat.

Po velmi náročném období se fotbalistka se svým manželem rozhodli, že se pokusí o dítě znovu. Leroux ale chtěla stále alespoň trochu zasáhnout do letošní sezony, a tak když opět otěhotněla, stále trénovala se svými spoluhráčky! Historie se naštěstí neopakovala a koncem června přivítala mladá fotbalistka na svět svojí dceru Roux. Čerstvá maminka dvou dětí začala znovu trénovat pouhých pět týdnů poté, co porodila. Jejím cílem bylo zasáhnout do letošní sezony, alespoň na hrstku zápasů. Sen se fotbalistce splnil a pouhé tři měsíce po porodu nastoupila na mistrovské utkání v americké lize fotbalu žen.

Celá událost fotbalistku viditelně dojala. Mrkněte na emotivní vzkaz, který následně sdílela na sociálních sítích:

Text v překladu zní:
Miluji tuto hru. Minulý rok byl pro mě plný vzestupů a pádů, ale já jsem si slíbila, že se vrátím. I když jsem věděla, že to bude těžké. Byla to dlouhá cesta, ale zvládla jsem to. 3 měsíce a jeden den poté, co jsem porodila malou holčičku.

Klobouk dolů!

Zdroj: Good Morning America, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat