Právě vysíláme

Fotografie PŘÁTEL šokovala část fanoušků! Je na snímku i kokain?

22. října 2019 12:10
Fotografie PŘÁTEL šokovala část fanoušků! Je na snímku i kokain?

Když si Jennifer Aniston konečně založila Instagram, doslova tím tuto oblíbenou sociální síť strhla. Během dvou dnů jí totiž začalo sledovat přes 11 milionů lidí. Velký podíl na tom byla i její vůbec první fotografie, kterou si na profil umístila.

Herečka na Instagram sdílela společnou fotografii všech hlavních herců ze seriálu Přátelé, kteří se po 25 sešli u ní doma. Snímek se stal obrovským hitem a získal přes 9 milionů lajků. V den jeho zveřejnění navíc Instagram postihl výpadek.

Ačkoliv si snímek všichni ihned zamilovali a fanoušci jásají, že mohli vidět všechny herce opět pohromadě, našla se i řada lidí, kterým se fotografie vůbec nezamlouvá. Ty pozornější totiž překvapil telefon pod hlavou Matthewa Perryho, u kterého to vypadá, že je na jeho displeji nasypaný bílý prášek, což by mohl být kokain. Samotný představitel Chandlera byl ostatně v minulosti několikrát závislý na alkoholu a ani drogám se nevyhýbal.

I když si někteří uživatelé internetu opravdu myslí, že jde o kokain, spousta lidí se domnívá, že je na telefonu něco úplně jiného, nebo jde jen o špatný odraz světla. Co na fotografii vidíte vy?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat