Právě vysíláme

Fotografie vyčerpané zdravotní sestřičky dojala FACEBOOK! Je čas vzdát hold těmto ženám, říká její autorka

17. října 2019 14:10
Fotografie vyčerpané zdravotní sestřičky dojala FACEBOOK! Je čas vzdát hold těmto ženám, říká její autorka

Zdravotní sestra Caty McIntyre měla za sebou náročný týden, v němž během čtyř dní odpracovala víc než 53 hodin a zažila potrat. Její sestra Laura ji vyfotila poté, co se vrátila domů a uvedla, že zdravotních sester je třeba si více vážit. Fotografie se stala virálním hitem a několik set tisíc lidí vyjádřilo sestřičce podporu.

Klobouk dolů

Caty McIntyre následně pro server Good Morning America uvedla, že ačkoliv v práci zažívá opravdu těžké chvíle, vždy si užívá toho, že může lidem pomáhat. Fotografie byla prý původně pořízena v červnu, ale její sestra Laura se ji rozhodla sdílet až nyní. V dojemném vzkazu pod fotkou popsala, jak Caty během tohoto týdnu neměla čas téměř na nic jiného, než na práci: nestíhala se pořádně najíst ani napít a už vůbec neměla čas sama pro sebe.

Caty (a všechny ostatní zdravotní sestřičky) jsi VÝJIMEČNÁ. Děláš svým rodičům a jejich rodinám větší radost, než si můžeš představit. Děkuji za vše, co děláš,“ ukončila Laura svůj nádherný vzkaz. Fotku během několika dní sdílelo zhruba 106 tisíc lidí a okomentovalo ji přes 18 tisíc uživatelů. Lidé většinou v komentářích označovali svoje příbuzné, které rovněž pracují jako zdravotní sestry. Jsou to hrdinky!

 

Zdroj: Facebook, Good Morning America, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat