Právě vysíláme

Gabriela Soukalová prozradila, zda čeká holčičku, nebo kluka. První odhad nevyšel

31. května 2021 14:10
Gabriela Soukalová prozradila, zda čeká holčičku, nebo kluka. První odhad nevyšel

Bývalá biatlonistka a nynější moderátorka televize Prima prozradila, zda bude maminkou chlapečka, nebo holčičky.

Soukalová má za sebou ne příliš příjemný rozvod se sportovcem Petrem Koukalem a nyní žije s přítelem Milošem. Půvabná moderátorka navíc před časem prozradila, že čeká dítě a nemůže se dočkat vytouženého miminka. Nyní už dokonce ví, zda čeká holku, nebo to bude kluk.

Říká se, že maminky ještě v době těhotenství občas vycítí, jakého pohlaví bude jejich miminko. I Gabriela si prý delší dobu myslela, že čeká chlapečka, ovšem nakonec se stane maminkou holčičky. A jak na tuto zprávu reagovala?

„Začala jsem se smát, protože jsem se s přítelem vsadila o to, že to bude kluk. Hodně mě to překvapilo, intuice mi od začátku říkala, že to bude chlapeček, takže jsem tomu věřila a byla si tím úplně jistá,“ řekla Soukalová pro Super.cz. Zároveň pak dodala, že i tak je ze zprávy nadšená a na pohlaví jí zas tolik nezáleželo. Její partner má pak velkou radost, protože bude jako každý správný tatínek od holčičky dceru rozmazlovat. „Potěšilo ho to, dcerku si přál, protože to bude tatínkova holčička,“ svěřila se Gabriela, která je nyní v 6. měsíci těhotenství.

 

Zdroj: Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat