Právě vysíláme

GEORGE CLOONEY teď opravdu válí! Kolik si nejbohatší herec světa vydělá za hodinu?

2. září 2018 14:10
GEORGE CLOONEY teď opravdu válí! Kolik si nejbohatší herec světa vydělá za hodinu?

George Clooney není jen hezkou tváří na filmovém plátně. Herec známý z filmů Dannyho parťáci či Gravitace se letos díky vlastní firmě vyrábějící tequilu stal nejlépe placeným hercem na světě. A zatím nehodlá přestat. Jak to dokázal a kolik si vydělá zhruba za hodinu? Vše vám prozradíme!

George Clooney sám přiznal, že když se v roce 2013 sešel s kamarádem Rande Gerberem, nikdy by ho nenapadlo, že za pouhé čtyři roky prodají společnou firmu za necelou miliardu(!) dolarů. Clooney s Gerberem to ale dokázali: Jejich značka tequily Casamigos patří mezi nejkvalitnější nápoje na světě a z Clooneyho udělal prodej značky nejbohatšího herce na světě. To vůbec není špatné na to, že nápad založit firmu vyrábějící tequilu byl vcelku náhodný!

Podle magazínu Business Insider si teď hollywoodský herec každou hodinu vydělá 21 000 amerických dolarů (v přepočtu 603 470 Kč). Mezi červnem 2017 a letošním červnem si Clooney vydělal celkem 239 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu… fakt hodně peněz! Překonal tak předchozí rekord herce Dwaynea „The Rock“ Johnsona, jenž si rok předtím vydělal 124 milionů amerických dolarů. No jo, herectví a alkohol: tak se dnes bohatne!

Zdroj: Esquire, Business Insider, Forbes, Instagram, Casamigos

Články, které by tě mohly zajímat