Právě vysíláme

Gratulace Jaromíra Jágra k miminku Tomáše Plekance baví internet. Co se Jágrovi nezdá na jménu?

12. května 2022 13:06
Gratulace Jaromíra Jágra k miminku Tomáše Plekance baví internet. Co se Jágrovi nezdá na jménu?

Po narození syna Olivera se hokejista Tomáš Plekanec stal čtyřnásobným otcem. K miminku pak svému parťákovi pogratuloval i Jaromír Jágr, který pobavil fanoušky vtipným komentářem.

„Gratuluji Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi k narození miminka a přeji celé rodině hlavně zdraví. Ať je celá vaše rodina šťastná,“ pogratuloval Jágr Plekancovi se Šafářovou a neodpustil si na adresu kamarádů malý vtípek.

„Jen tobě jsem chtěl Pleky napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil. Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil. Já se nezlobím. Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště, užijte si to,“ dodal, a to ještě zřejmě netušil, jaká reakce přijde od fanoušků i samotného Plekyho.

„Milý Jaromíre, děkujeme za krásné a vtipné přání, ale zázraky neumím. Každopádně na rozdíl od tebe na tý kladenský mládeži pracuju,“ vrátil úder Tomáš Plekanec. I fanoušci Jaromíra Jágra se pak shodují na tom, že jejich idol už by mohl založit rodinu a pomoct tak zajistit novou hokejovou generaci.

Články, které by tě mohly zajímat