Právě vysíláme

GWYNETH PALTROW čelí žalobě za vážnou nehodu. Herečka však vinu odmítá!

6. února 2019 15:10
GWYNETH PALTROW čelí žalobě za vážnou nehodu. Herečka však vinu odmítá!

Herečka Gwyneth Paltrow se dočkala žaloby od amerického doktora Terryho Andersona, který od ní požaduje přes 3 miliony dolarů. Proč?

Doktor Anderson tvrdí, že se se slavnou hollywoodskou hvězdou setkal během lyžování v resortu Deer Valley v Utahu. Setkání to ale rozhodně příjemné nebylo, protože Gwyneth měla lékaře srazit přímo na sjezdovce, když velmi rychle lyžovala a nebrala ohled na ostatní lyžaře.

Podle Andersona se herečka po srážce zachovala opravdu příšerně. Nezkontrolovala si totiž, zda je muž v pořádku a raději ihned odjela pryč. Hereččin instruktor lyžování prý navíc obvinil Andersona ze zavinění nehody a odjel, aniž by mu poskytl jakoukoliv pomoc.

Lékař žádá miliony

Lékař žádá od Gwyneth 3,1 milionů dolarů jako odškodnění. Po nehodě měl prý otřes mozku a zlomil si čtyři žebra. Podle svého právníka navíc utrpěl psychickou ujmu a zažívá emoční stres.

Samotná herečka od počátku žaloby nereaguje na mimosoudní vyrovnání. Její právník navíc uvádí, že se jedná o nesmyslnou kauzu, která rozhodně nestojí ani za další projednávání.

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat