Právě vysíláme

Gwyneth Partlow pokračuje v bizarním byznysu. Prodává sadu na výrobu odlitku pánského přirození

24. listopadu 2020 11:10
Gwyneth Partlow pokračuje v bizarním byznysu. Prodává sadu na výrobu odlitku pánského přirození

Herečka a nyní i podnikatelka Gwyneth Partlow moc dobře ví, že sex prodává a po svíčce s názvem Voní jako má vagína uvedla na trh další pěkně pikantní věcičku.

Slavná blondýnka se kromě herectví dala na velmi neobvyklý byznys. Na tom, že prodává své vlastní předměty není nic neobvyklého, jde spíš o to, o jaké předměty vlastně jde. Gwyneth totiž po svíčce s vůní vagíny a s omalovánkami s ženskými genitáliemi přichází se speciální sadou na výrobu odlitku penisu.

Šílené? Ano. Zábavné? Určitě. Stojí za to ten jeho pohled, až tento dárek rozbalí? Na sto procent! Tato sada vám dvěma dovolí vyrobit přesnou, vibrující, silikonovou repliku nádobíčka vašeho partnera. S jeho výbavou si pak můžete užívat, když on vyrazí na tah do města,“ píše hvězda z Hollywoodu na svém e-shopu a zřejmě si moc dobře uvědomuje, že její nabízené zboží je sice opravdu bizarní, ale zajisté bude velmi žádané. Gwynethiny svíčky se totiž staly absolutním hitem a herečka na nich i na dalším zboží vydělala miliony. Její produkty navíc vůbec nejsou laciné a za onu svíčku museli zákazníci zaplatit 1 700 korun.

Herečka vlastnící Oscara rozjela své podnikání ve velkém a evidentně se jí velmi dobře daří. Už teď jsme zvědaví na to, s čím přijde příště.

 

Zdroj: idnes.cz

Články, které by tě mohly zajímat