Právě vysíláme

Hailey Bieber skončila v nemocnici, měla příznaky mrtvice

14. března 2022 14:10
Hailey Bieber skončila v nemocnici, měla příznaky mrtvice

Hailey Bieber byla hospitalizována s příznaky mozkové mrtvice. Do nemocnice odjela poté, co se jí udělalo špatně při snídani s manželem. Lékaři odhalili, že má v hlavě krevní sraženinu. O zdravotních problémech informovala modelka své fanoušky na sociálních sítích.

„Ve čtvrtek ráno jsem seděla u snídaně se svým manželem, když se začaly objevovat příznaky mrtvice. Byla jsem proto odvezena do nemocnice,“ napsala Bieber do svých stories na instagramu. „Zjistili tam, že jsem měla na mozku menší krevní sraženinu, moje tělo si s ní ale samo poradilo a během pár hodin jsem byla v pořádku,“ uklidnila své fanoušky.

Jak ale sama přiznala, byl to pro ni nejděsivější moment v životě. „Jsem už doma a daří se mi dobře. Jsem vděčná všem těm úžasným sestřičkám a doktorům, kteří se o mě starali,“ poslala svá díky do nemocnice modelka. Zároveň všem poděkovala za starost o její osobu, obdržela obrovské množství zpráv vyjadřujících podporu.

Zpráva o zdravotních problémech Hailey přišla poté, co její manžel Justin Bieber chytil koronavirus. Kvůli nutné izolaci musel odložit několik koncertů na svém Justice World Tour, v rámci kterého aktuálně brázdí spojené státy americké. Zda však vir chytila i jeho partnerka a mohl tak způsobit právě sraženinu krve, není jisté.

Články, které by tě mohly zajímat