Právě vysíláme

HAILEY BIEBER uvedla smutný vzkaz na Instagramu. Jsem křehká, nevěřím si, cítím úzkost, přiznává!

8. ledna 2019 13:10
HAILEY BIEBER uvedla smutný vzkaz na Instagramu. Jsem křehká, nevěřím si, cítím úzkost, přiznává!

Hailey Bieber chce podpořit ženy po celém světě, aby si navzájem více pomáhaly v překonání těžkých každodenních překážek. Modelka zároveň uvedla, že sama trpí úzkostí a nízkým sebevědomím.

Odvrácená strana slávy

Zvenku se zdá, že Hailey Bieber loni zažila rok snů – vdala se za Justina Biebera, jednu z největších popových hvězd na světě, stala se z ní módní ikona a nyní je považována za jeden z největších vzorů pro mladé lidi na světě.

Nicméně, Hailey v novoročním příspěvku na Instagramu otevřeně přiznala, že ač se zdá, že žije perfektní život, ve skutečnosti je to jinak. Slavná modelka přiznala, že se často přirovnává k ostatním a cítí, že není dostatečně dobrá. Dala si proto jako novoroční předsevzetí, že bude otevřenější, a že bude věrnější sama sobě. Hailey také vyzvala ostatní ženy, ať si navzájem pomáhají a podporují. Překlad vzkazu si můžete přečíst níže:

Se začínajícím rokem 2019 bych chtěla být otevřenější, chci být otevřenější vůči věcem, se kterými bojuji a chci mít tu možnost dát najevo svojí zranitelnost. Je mi 22 let a pravdou je, že ačkoliv se můj život zdá být úžasný zvenku, trápím se…

Nevěřím si, jsem křehká, cítím bolest, bojím se, mám pochybnosti, cítím úzkost, dokážu být smutná, i naštvaná. Je nespočet dní, kdy brouzdám Instagramem, porovnávám se s ostatními a cítím, že nejsem dostatečně dobrá, že mám tolik nedostatků. Nemám proto silné sebevědomí. Neustále cítím, že nejsem dostatečně dobrá. Každý den pro mě představuje boj o sebevědomí. Nesdílím s vámi tento vzkaz, protože chci, aby jste mě litovali. Jen chci říct, že jsem člověk. Jsem mladá žena, snažím se přijít na to, kdo jsem zač a je to sakra těžké. Je těžké najít, kým jste a je ještě těžší, když vás někdo neustále porovnává s jinými ženami. Občas jsem z toho zničená. Bylo by senzační, kdyby si ostatní mladé holky a ženy pomáhaly a zvedly se, abychom se necítili tak, že jsme nedostateční. Každý z nás máme svoje chyby, to se nezmění. Nicméně, Bůh z nás udělal jednotlivce s vlastním vzhledem, s vlastní povahou a příběhem… Letos se tedy co nejvíc pokusím o to, abych byla sama sebou a abych na to byla pyšná. Já jsem dostatečně dobrá, jsem milovaná a vy taktéž. 

Tomu říkáme novoroční motivace!

Zdroj: Instagram, Cosmopolitan UK

Kdo vyhrál Zlatý glóbus? Film s Lady Gaga celkem pohořel…

Články, které by tě mohly zajímat