Právě vysíláme

HALLE BERRY se omluvila za to, že v novém filmu chtěla hrát transgender ženu!

10. července 2020 9:10
HALLE BERRY se omluvila za to, že v novém filmu chtěla hrát transgender ženu!

Halle Berry se naskytla příležitost zahrát si roli transgender muže. Po dlouhých úvahách a vlně kritiky si ovšem uvědomila, že to není role pro ní a omluvila se.

Ačkoliv role přišla herečce velmi zajímavá, uvědomila si, že jako žena by jí hrát neměla a raději by jí měla dostat skutečná transgender osoba. „O víkendu jsem měla příležitost diskutovat o mých úvahách, že přijmu roli transgender muže, ráda bych se za to omluvila. Transgender komunita by měla mít nepochybně příležitost vyprávět své vlastní příběhy. Jsem vděčna za poučné a kritické rozhovory, které jsem vedla v posledních několika dnech. Budu i nadále naslouchat, vzdělávat a učit se z této chyby,“ napsala úspěšná herečka, podle které by měla začít ve filmovém úmyslu fungovat rozmanitost a před kamerou by měly objevit různé typy lidí.

Berry se rozhodla pro omluvu po vlně kritiky, která přišla ze strany aktivistů. Těm se totiž nelíbilo, že herečka mluví o filmu jako o příběhu ženy, když ve skutečnosti jde o příběh muže, který si se změnou pohlaví prošel složitou proměnou celého života.

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat