Právě vysíláme

HALSEY pořádala spontánní koncert na podporu hasičům v Austrálii!

2. ledna 2020 14:10
HALSEY pořádala spontánní koncert na podporu hasičům v Austrálii!

Americká zpěvačka Halsey měla původně vystoupit na festivalu Lorne Fall Festival. Tamní úřady ale vystoupení zrušily kvůli rozsáhlým divokým požárům.

Austrálie jí leží u srdce

Autorka hitu Without Me po zrušeném vystoupení příliš neváhala a na poslední chvíli pořádala koncert v australské metropoli Melbourne. Halsey tvrdila, že ji Austrálie leží blízko u srdce a že nechtěla svoje australské fanoušky nechat naprázdno. Všechny peníze z koncertu šly na pomoc hasičům v australských regionech Victoria a New South Wales, kde momentálně řádí divoké požáry.

Text v překladu zní:
Obrovské fronty před melbournským Forem pro koncert zpěvačky Halsey dnes večer! Koncert vybírá peníze pro hasiče poté, co Lorne Falls Festival byl zrušen kvůli divokým požárům. 

Populární Lorne Falls Festival byl letos kvůli hrozbě divokých požárů zrušen. Zhruba 9 000 návštěvníků muselo být z prostorů festivalu evakuováno a v sousedním regionu New South Wales byl vyhlášen stav nouze.

Zatím se bohužel neví, kolik peněz Halsey na spontánním koncertu vybrala. Lze ovšem předpokládat, že si zpěvačka tímto vstřícným gestem získala mnoho fanoušků, a to nejen v Austrálii.

Zdroj: Capital FM, Twitter, Instagram, CNN

Články, které by tě mohly zajímat