Právě vysíláme

Hana Zagorová skončila kvůli koronaviru v nemocnici. Co nyní vzkázala fanouškům?

7. září 2020 13:10
Hana Zagorová skončila kvůli koronaviru v nemocnici. Co nyní vzkázala fanouškům?

Hana Zagorová a její manžel Štefan Margita mají koronavirus. Známá česká zpěvačka se navíc ocitla v nemocnici kvůli vysokým teplotám.

Slavný pár v pátek na sociálních sítích uvedl, že zákeřný vir postihl i je. A aby se dvojice vyhnula všem spekulacím, sama se to rozhodla přiznat na sociálních sítích. „Ano, oběma nám vyšly pozitivní testy na covid. Štefan je v domácí karanténě s lehkým průběhem a Hanka z důvodu vysokých teplot v nemocnici. Věřte, že děláme, co můžeme a brzy s vámi uvidíme,“ napsala v krátkém prohlášení.

Hana Zagorová se bohužel v nemocnici ocitla na své narozeniny, které měla 6. září. A i když je nemůže slavit doma s rodinou, od fanoušků zpěvačce dorazilo mnoho blahopřání. Na ty pak zpěvačka zareagovala znovu na Facebooku, kde všem poděkovala za podporu. „Ahojky, moc vám všem děkuji za slova podpory a přání k narozeninám. Udělali jste mi velikánskou radost i tím, že se dnes vyprodala za 15 minut hned půlka Lucerny, no to je teda něco. Také na vás myslím a těším se na vás. Hanka,“ napsala a zatím tak není jasné, jak přesný je její zdravotní stav a kdy se může z nemocnice dostat domů.

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat