Právě vysíláme

HARRY a MEGHAN si vybrali kmotry pro své dítě. Volba slavného páru všechny překvapila!

3. prosince 2018 14:10
HARRY a MEGHAN si vybrali kmotry pro své dítě. Volba slavného páru všechny překvapila!

Zpráva o těhotenství vévodkyně Meghan potěšila celý svět. Na prvorozené miminko britského královského páru se všichni těší a s napětím očekávají, zda se narodí chlapeček, či holčička.

Jak bude děťátko vypadat? Jaké dostane jméno? To jsou otázky, na které zatím nemůžeme znát odpověď. Už teď se však na veřejnost dostaly informace o tom, kdo bude miminka kmotrem a kmotrou.

Web DailyMail uvádí, že těchto rolí by se překvapivě měli zhostit George Clooney a jeho žena Amal. Tuto informací prý také potvrdil hercův bratranec Ben Breslin, který na adresu svého příbuzného nešetřil superlativy: „Rozhodně jsem pro! Bude úžasným kmotrem, byl by úžasným čímkoli – je to prostě dobrý člověk.“

Princ Harry a slavný hollywoodský fešák se znají již řadu let a pojí je velké přátelství. Amal pak zase platí za dobrou přítelkyni Meghan, se kterou se sblížila v době, kdy se někdejší americká herečka přestěhovala na Britské ostrovy.

Zpráva o výběru kmotry a kmotra Británii překvapila. Všichni totiž očekávali, že se jimi stanou princ William a Kate. Vztahy mezi těmito dvěma královskými páry jsou však nyní údajně velmi napjaté. Média spekulují, že Kate si s Meghan příliš nerozumí a jejich neshody se přenesly i na jindy bezchybný vztah Williama a Harryho. Na možné problémy v aristokratické rodině navíc upozorňuje i fakt, že Meghan a její manžel se přestěhovali s Kensingtonského paláce, kde doposud žili.

 

Zdroj: DailyMail

Celebrity – filantropové. Kdo nejvíce myslí na ostatní?

Články, které by tě mohly zajímat