Právě vysíláme

HARRY a MEGHAN ukázali královské miminko! Prozradili, jak se jejich chlapeček jmenuje?

8. května 2019 16:59
HARRY a MEGHAN ukázali královské miminko! Prozradili, jak se jejich chlapeček jmenuje?

Další miminko narozené do britské královské rodiny se představilo světu. Vévodkyně Meghan a princ Harry ukázali na veřejnosti svého chlapečka, který se narodil 6. května.

V lehkých bílých šatech se Meghan ukázala před vybranými fotografy v St George’s Hall v zámku Windsor. Vedle ní stál spokojený Harry a v ruce držel malého chlapečka.

„Má ten nejlepší temperament, je opravdu klidný,“ řekla s úsměvem na tváři Meghan. Poté vzápětí dodala, že má teď doma ty dva nejlepší chlapy na světě. I princ Harry zářil štěstím a vypadá to, že se jako novopečený tatínek cítí skvěle. „Jsme nadšeni, že máme svůj vlastní uzlíček štěstí. Chceme s ním strávit nějaký zvláštní čas, jak začne vyrůstat,“ řekl.

Jak se chlapeček jmenuje, manželé neprozradili. Miminko zatím ještě ani nebylo představeno královně Alžbětě a jejímu choti, princi Phillipovi. Na setkání se však Meghan i Harry velmi těší.  „Bude to milá chvíle, kdy miminko představíme celé rodině, a také je tu s námi i moje maminka. Moc děkujeme za všechna přání a milá slova, moc to pro nás znamená,“ řekla Meghan, která se rozhodla porušit královskou tradici, když miminko neukázala přímo po porodu, ale až o dva dny později.

 

 

 

Zdroj: BBC

Články, které by tě mohly zajímat