Právě vysíláme

Harry s Meghan poprvé ukázali šestiměsíční Lilibeth. Jak vypadá jejich vánoční přání?

24. prosince 2021 8:10
Harry s Meghan poprvé ukázali šestiměsíční Lilibeth. Jak vypadá jejich vánoční přání?

Poté, co se Harry s Meghan odstěhovali do Spojených států amerických a odtrhli se od královské rodiny, nemusí dodržovat zažité konvence. Dcerku Lilibeth proto ukázali veřejnosti až nyní, při příležitosti přání veselých Vánoc.

Snímek manželského páru a jeho dvou dětí zveřejnil fotograf Alexi Lubomirski. „Člověk musí mít štěstí, aby se někdy stal součástí tak vzácného a speciálního projektu, napsal. „Tenhle pár jsem poprvé fotografoval, když se zasnoubil. A jsem šťastný, že můžu i nadále zaznamenávat jeho životní příběh. Z jeho lásky vzešly dvě krásné děti.“

Na zmíněné fotografii sedí manželský pár na schodech, přičemž Harry má syna Archieho položeného v klíně a Meghan opřená o něj si hraje s šestiměsíční Lilibeth. „Naše sussexská rodina. Co si myslíte o našem letošním vánočním přání?“ ptají se na instagramu MeghanHarrym.

„Tento rok jsme na světě přivítali naši dceru Lilibeth. Archie z nás udělal mámu a tátu a díky Lili jsme se stali rodinou,“ dodali manželé s tím, že se rozhodli letos zaslat peníze organizacím, které ochraňují právě rodiny.

Je to vůbec poprvé, co Harry s Meghan veřejnosti ukázali svou dceru. Ta se narodila v červnu v nemocnici v Santa Barbaře v Kalifornii. Pár ji pojmenoval Lilibeth na počet královny Alžběty II., její druhého jméno je pak Diana podle Harryho matky.

Články, které by tě mohly zajímat