Právě vysíláme

HARRY STYLES si po šílené příhodě ukousl kus jazyku! Co ho k tomu vedlo?

28. srpna 2019 11:10
HARRY STYLES si po šílené příhodě ukousl kus jazyku! Co ho k tomu vedlo?

Bývalý člen skupiny One Direction v rozhovoru přiznal, že se mu po neuvěřitelné příhodě podařilo ukousnout část svého jazyku! Co ho k tomu vedlo?

Zvláštní příhoda

Harry Styles v rozsáhlém rozhovoru pro časopis RollingStone popsal, jak vznikla jeho druhá sólová deska v kalifornském Malibu. Album je podle zpěváka téměř hotové, ale proces skládání byl pro mladého Stylese docela obtížným úkolem. Angličan totiž při nahrávání jedné písničky přišel o kus jazyku! Jak se mu to stalo, vysvětluje zpěvák takto: „Tady (ve studiu v Malibu) jsem si vzal spoustu houbiček a ukousl jsem si kus jazyku. Pokoušel jsem se zpívat, ale z pusy mi tekl proud krve.“

Styles při skladbě nové desky zřejmě čerpal inspiraci ze světa halucinogenních drog. Autor hitu Sign of the Times následně popsal, jak hodiny skládání hudby střídaly hodiny trávené užitím lysohlávek a posloucháním desky RAM od Paula McCartneyho. Ze Stylese se zřejmě stal skutečný rocker!

Naštěstí neměla nešťastná náhoda s jazykem vážnější dopad na zpěvákovo zdraví. Pětadvacetiletý Styles tak po tomto děsivém incidentu stihl nahrát ještě několik nových písniček. Populární hudebník zatím název i datum vydání svojí nové desky tají – uvidíme, zda bude šílená, jako jeho historka s jazykem.

Harry Styles vystupuje v Houstonu na svém loňském turné

Harry Styles vystupuje v Houstonu na svém loňském turné

Zdroj: RollingStone, NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat