Právě vysíláme

Harry zveřejnil detaily o sebevražedných myšlenkách Meghan a opět si rýpnul do rodiny

21. května 2021 12:10
Harry zveřejnil detaily o sebevražedných myšlenkách Meghan a opět si rýpnul do rodiny

Princ Harry se opět hlásí o slovo! V podcastu s Oprah Winfrey znovu promluvil o údajných sebevražedných myšlenkách své ženy.

Když Meghan v kontroverzním rozhovoru rovněž s Oprah přiznala, že uvažovala o sebevraždě, celý svět zůstal v šoku. Je život v britské královské rodině opravdu tak bolestivý? Harry a jeho žena se tváří, že ano! Princ nyní navíc prozradil detaily a opět byl ke své rodině kritický.

O tom, že se chce zabít, řekla Meghan svému muži ve chvíli, kdy čekala svého prvního syna Archieho. To, co jí v tom zabránilo, byl prý právě Harry. „To nejděsivější bylo její prozření. Rozhodně neztratila kontrolu, ani nezešílela. Nebyla na žádných lécích a nepila opilá. Byla absolutně střízlivá a při plném vědomí, ale tyhle myšlenky ji probouzely ze spaní,“ řekl princ a dodal, že v den, kdy se mu manželka svěřila se sebevražednými sklony, čekalo pár veřejné vystoupení na jedné z akcí, kde nemohli chybět.

Den, kdy Meghan svěřila Harrymu se sebevražednými myšlenkami

„Vystoupili před všechna média a dělali, že je všechno v pořádku,“ uvedl a dodal, že Meghan byla velmi psychicky vyčerpaná. „Když jsme tam s mojí ženou seděli, drželi se za ruce a světla zhasla, Meghan začala plakat. Bylo mi jí tak líto, a zároveň jsem byl tak naštvaný sám na sebe, že jsme v této situaci uvízli,“ řekl princ a opět popíchl svou rodinu v Británii: „Styděl jsem se za to, kam až se to celé vyvinulo, a zároveň jsem pociťoval stud jít s tím za svou rodinou, protože abych byl upřímný, a myslím, že mnozí mi budou rozumět, věděl jsem, že od své rodiny nedostanu, co potřebuji. Teď už určitě nebudu nikdy šikanován do ticha. Myslel jsem si, že mi moje rodina pomůže, ale všechny dotazy, žádosti, varování nebo cokoliv dalšího se setkaly s naprostým tichem, úplným zanedbáním. My jsme se čtyři roky snažili, aby to fungovalo. Udělali jsme vše, co bylo v našich silách, abychom tam zůstali a pokračovali ve svých rolích a práci. Ale Meghan s tím bojovala,“ rýpnul si opět Harry do své vlastní krve a dokonce prohlásil, že se necítí dobře, když má Británii navštívit.

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat