Právě vysíláme

Hasič jen zázrakem přežil masivní požár. K uzdravení mu teď pomáhá nová láska!

21. září 2016 20:10
Hasič jen zázrakem přežil masivní požár. K uzdravení mu teď pomáhá nová láska!

V loňském roce stál hasič Daniel Lyon tváří tvář smrti. Spolu se svými třemi kolegy čelil obrovskému požáru, který nakonec přežil jen on sám.

„Všechno, co jsem v tu chvíli viděl, byly obrovské plameny a intenzivní pocit, že téměř celé moje tělo hoří,“ uvedl Daniel. Popáleniny má na 70% těla a podstoupit musel již 14 operací ve specializované nemocnici v Seattlu.

Nejvíc se trápí nad ztrátou svých kolegů. „Pořád si říkám, proč jsem přežil já a ne oni? Proč jsem dostal v životě druhou šanci a oni ne?“ Před tragickou nehodou byl Daniel dlouho dobu nezadaný, teď však ve svém životě našel novou lásku, která mu pomáhá se zotavováním. S Megan Lanfear byli dříve jen kamarádi, ale přátelství se po onom incidentu změnilo v něco víc.

„I když měl hrozné bolesti, stále se na mě usmíval a snažil se mě rozesmát. Je to opravdu silný a hlavně strašně hodný člověk, se kterým jsem si řekla, že chci žít. Má velké srdce,“ vysekla Megan svému novému partnerovi poklonu. „Je pro mě neuvěřitelnou psychickou podporou a ukázala mi znovu lásku k životu,“ dodává Daniel.

Jak by vypadaly profilovky zvířat, kdyby měla sociální sítě?

Články, které by tě mohly zajímat