Právě vysíláme

HEIDI KLUM je vdanou ženou! Svatbu se slavným muzikantem tajila celkem pět měsíců

14. července 2019 14:10
HEIDI KLUM je vdanou ženou! Svatbu se slavným muzikantem tajila celkem pět měsíců

Modelka Heidi Klum se v únoru v tajnosti vdala za Toma Kaulitze ze skupiny Tokio Hotel. Americká bulvární média objevila veřejné dokumenty, na kterých je napsáno, že se slavný pár vzal už v únoru. Gratulujeme!

Tajná svatba

Heidi Klum a hudebník Tom Kaulitz spolu chodí od loňského roku a od minulého prosince byli zasnoubeni. Navzdory všem očekáváním se jim zřejmě podařilo svatbu utajit tak dobře, že americká média na ní přišla až nyní. Známý pár se poprvé potkal loni na soutěži Germany’s Next Top Model. Není jisté, kde se svatební obřad konal, či kdo se ho zúčastnil. Jak je ale známe, tak to určitě bylo velmi romantické.

Modelka Heidi Klum se svým manželem, Tomem Kaulitzem, v Paříži

Modelka Heidi Klum se svým manželem, Tomem Kaulitzem, v Paříži

Heidi se vdala už celkem potřetí. Nejdříve si vzala stylistu a herce Rica Pipina, se kterým žila pět let. Její druhé manželství se zpěvákem Sealem trvalo devět let a dnes již ex manželé společně přivedli na svět tři děti – syny Henryho (13) a Johana (12) a dcerku Lou (9).

Vztah s o dost mladším Tomem zpěvačce vyhovuje a věk je podle ní jen číslo. „V poslední době mi lidé hodně připomínají můj věk. Můj přítel je o mnoho let mladší než já a to se mnoha lidem nelíbí. Ale já na to vůbec nemyslím. Musíte žít šťastný život, bez ohledu na to, co si lidé myslí. Kdybych to měla řešit, akorát bych měla ještě víc vrásek,“ svěřila se Heidi magazínu InStyle a dodala, že opravdu doufá, že konečně našla toho pravého.

Blahopřejeme!

Zdroj: Cosmopolitan, Instagram, TMZ

Články, které by tě mohly zajímat