Právě vysíláme

Herec ADAM SANDLER v rozhovoru prozradil, jak mu profesor na vysoké škole řekl, aby se vykašlal na herectví

15. listopadu 2019 15:10
Herec ADAM SANDLER v rozhovoru prozradil, jak mu profesor na vysoké škole řekl, aby se vykašlal na herectví

Americký herec a komik Adam Sandler se přiznal k nečekané pravdě: během svého pobytu na vysoké škole v New Yorku mu totiž jeden profesor údajně řekl, že herectví není pro něj. Sandlerova reakce k tomuto tvrzení byla naprosto dokonalá!

Těžké začátky

Třiapadesátiletý herec v novém rozhovoru s kamarádem a hereckým kolegou Bradem Pittem přiznal, jak mu profesor na vysoké škole řekl, ať zvolí jinou kariérní cestu, než herectví. Zkušený profesor údajně pozval mladého Sandlera na pivo, kde mu řekl: „Zapřemýšlej nad něčím jiným. Musíš si vybrat jinou cestu.“

Ačkoliv to pro herce byla velká rána, Sandler to vzal jako motivaci a o několik let později se dočkal svého velkého kariérního průlomu. Vtipné je, že i u této události byl již zmíněný profesor, ale tentokrát nebyl tak pesimistický. Herec svého profesora prý potkal v baru, kde slavil se svými kamarády. Místo toho, aby mu to dal nějak sežrat, se herec zachoval naprosto stylově: svého profesora představil všem kamarádům a koupil mu pivo. „Tohle je jediný profesor, který mě kdy pozval na pivo,“ prohlásil poté Sandler.

Klobouk dolů!

Adam Sandler se dočkal velkého úspěchu například s filmem Zohan: Krycí jméno Kadeřník

Zdroj: Maxim, Variety, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat