Právě vysíláme

Herec ASHTON KUTCHER se objevil před soudem kvůli vraždě bývalé přítelkyně

31. května 2019 13:10
Herec ASHTON KUTCHER se objevil před soudem kvůli vraždě bývalé přítelkyně

Když se na internetu objevily fotografie Ashtona Kutchera v soudní síní, vypadalo to, že slavný herec točí další film. Realita je však úplně jiná. Ve skutečnosti se samotný Ashton opravdu ocitl před soudem, aby svědčil v případu brutální vraždy své bývalé přítelkyně.

Herec v roce 2001 chodil se začínající herečkou a tanečnicí Ashley Ellerin. Ta byla v tomto roce zavražděna několinásobným vrahem Michaelem Gargiulem, jemuž se za jeho brutalitu přezdívá hollywoodský rozparovač. Muž zabil tři ženy a na kontě má i jeden pokus o vraždu.

Jednou z obětí chladnokrevného vraha byla i krásná blondýnka Ashley. Tu Gargiul ubodal v jejím domě v Hollywoodu poté, co se k ní vloupal. Ashley bylo tehdy 22 let. Jejím přítelem byl tehdy právě ještě ne příliš známý herec Ashton, se kterým si tu noc, co byla zavražděna, domlouvala rande.

Herec u soudu vypověděl, že když jel svou přítelkyni vyzvednout k jejímu domu, nikdo neotvíral, a tak si myslel, že Ashley odjela dřív, nebo je někde se svými kamarádkami. Když se pak oknem podíval dovnitř a uviděl na koberci červenou skvrnu, myslel si, že se pouze jedná o rozlité víno a odjel. Další den se pak dozvěděl strašlivou zprávu, že jeho přítelkyně byla zavražděna.

Kutcher řekl, že Ashleyina smrt pro něj byla obrovským šokem. Herec zároveň přiznal, že se tehdy velmi bál, že policie bude z vraždy podezírat i jeho, neboť se na domovních dveřích nacházely jeho otisky. Ve skutečnosti ale nikdy na seznamu podezřelých nefiguroval.

Skutečný vrah Michael Gargiul policii dlouho unikal a byl dopaden až o sedm let později. Nyní čeká na rozsudek a podle informací zahraničních médií mu hrozí trest smrti.

 

 

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat