Právě vysíláme

Herec JASON MOMOA prozradil šílenou historku o tom, jak získal jizvu na tváři!

16. května 2019 12:10
Herec JASON MOMOA prozradil šílenou historku o tom, jak získal jizvu na tváři!

Jason Momoa nepatří k lidem, které byste chtěli zažít naštvané. Rodák z Havaje je hora svalů a navíc má na tváři jizvu, která budí oprávněný respekt. Herec nyní prozradil detaily vzniku této jizvy. A je to historka, která bere dech!

Napadení v kavárně

Americký herec si v roce 2008 v klidu seděl v kavárně Bird Café v Los Angeles. Tři roky předtím se mu povedlo dostat roli ve známém sci-fi seriálu Hvězdná brána: Atlantida, a tak se Momoovi dařilo. Toho osudného dne v listopadu roku 2008 ovšem přišel zvrat – herce v kavárně přepadl muž a udeřil ho skleničkou od piva do hlavy.

Momoa naštěstí věděl, jak se bránit, a útočník mu již žádné další zranění nezpůsobil. Ihned po incidentu byl převezen do nemocnice, kde mu museli obličej operovat a následně zašít obrovskou ránu a to pomocí 140 stehů!

Jason Momoa

Jason Momoa

Spravedlnost

Momoa z útuku nakonec vyvázl pouze s jizvou, která mu nyní zdobí tvář. Policie později muže, který ho napadl, našla a soud mu nařídil trest ve výši pěti let vězení.

Jak se k tomuto incidentu staví americký herec dnes? Podle Momoy mu jizva pomohla lépe přesvědčit při castingu na role do akčních filmů. Americký herec během své kariéry ztvárnil například Khala Droga ze seriálu Hra o trůny či superhrdinu Aquamana ve stejnojmenném filmu. Nelze pochybovat, že Momoa dokonale využil děsivého napadení ve svůj prospěch!

Herec Jason Momoa na letošních Oscarech

Herec Jason Momoa na letošních Oscarech

Zdroj: Men’s Health, NBC Los Angeles, Access Hollywood

Články, které by tě mohly zajímat