Právě vysíláme

Herec Tom Felton vydal autobiografii. Přiznal velké problémy s alkoholem

20. října 2022 10:52
Herec Tom Felton vydal autobiografii. Přiznal velké problémy s alkoholem

Herec Tom Felton známý především z Harryho Pottera napsal autobiografickou knihu pod názvem S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje. V ní otevřel dost osobní téma a vypsal se ze závislosti na alkoholu a z psychických problémů.

Tom dlouhou dobu bojoval s psychickými problémy, které posléze „řešil“ právě alkoholem. „Z příležitostného napití byly půllitry piv za bílého dne a každý z nich byl doprovázen panákem whiskey. Samotný alkohol nebyl problém, šlo o něco mnohem hlubšího,“ stojí v jeho knize, která se ještě před vydáním dostala k časopisu People.

Filmový Draco Malfoy nastoupil po zásahu jeho tehdejší přítelkyně a agentů do léčebny v Malibu, ovšem zařízení po 24 hodinách opustil. Porušil totiž tamní pravidla a zaměstnanci ho našli v dívčím pokoji. Krátce na to se problémy s alkoholem vrátily a Tom se nakonec do léčebny vrátil z vlastní vůle a léčbu dokončil.

„Už se nestydím přiznat, že mám problém. Nejsem v tom sám. V životě můžeme mít problémy s fyzickým zdravím, stejně jako s psychickým. Nemusíme se za to ale stydět. Není to známka slabosti,“ vypsal se ze svých pocitů a přiznal, že k vydání autobiografie ho přemluvila i jeho kamarádka a kolegyně Emma Watson.

Články, které by tě mohly zajímat