Právě vysíláme

Herečce SHANNEN DOHERTY se vrátila rakovina! Jak se s tím vyrovnává?

5. února 2020 12:10
Herečce SHANNEN DOHERTY se vrátila rakovina! Jak se s tím vyrovnává?

Hvězda seriálu Beverly Hills 902 10 přiznala smutnou pravdu – vrátila se jí rakovina! Shannen Doherty v rozsáhlém rozhovoru pro Good Morning America uvedla, že s nemocí bojuje už přes rok.

Čtvrté stádium nemoci

Shannen Doherty pronesla zprávu, kterou nikdo nechtěl slyšel. Po dvou letech se herečce vrátila rakovina prsu. Osmačtyřicetiletá Američanka v slzách přiznala, že touto zákeřnou chorobou trpí už přes rok a že pravidelně chodí na léčbu. Nyní je ve čtvrtém stádiu nemoci.

Statečná Shannen, která v populárním seriálu Beverly Hills 902 10 ztvárnila roli Brandy Walsh, se nepříjemnou diagnózou ovšem nenechává odradit. Herečka sdílela na Instagramu tento pozitivní vzkaz, v němž dává najevo, že se nebezpečné chorobě hodlá postavit.

Text překladu:
„Žijeme jen jednou, Snoopy
Špatně! Jen jednou zemřeme. Žijeme každý den!“

Shannen Doherty rovněž prozradila, že rakovinou trpěla už při natáčení loňského seriálu Beverly Hills 902 10. Odchod ze seriálu pro rodačku z Memphisu ale nepřicházel v úvahu. Shannen totiž chtěla uctít památku Luka Perryho, který zemřel těsně před začátkem natáčení. S podobnou láskou a ochotou nyní herečce drží palce celý svět a přeje jí, aby se z této smutné situace dostala. Věříme, že to dokáže i napodruhé!

Zdroj: Good Morning America, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat