Právě vysíláme

Herečka a influencerka Kadeřávková údajně po rozchodu randí se slavným youtuberem

31. prosince 2021 13:10
Herečka a influencerka Kadeřávková údajně po rozchodu randí se slavným youtuberem

Herečka a influencerka Anna Kadeřávková si s příchodem nového roku našla i nového přítele. Podle jejího instagramu to vypadá, že nyní randí s jedním z nejúspěšnějších slovenských youtuberů.

Herečka ze seriálu Ulice a filmu Šťastný Nový rok tvořila delší dobu pár s rapperem Strapem, který je rovněž ze Slovenska. Kadeřávková se dokonce k němu přestěhovala a žila s ním v Bratislavě. Nyní fanoušci spekulují nad tím, že s jejich vztahem je konec a Anička nyní randí se slovenským youtuberem Danielem Strachem alias GoGoManTV.

Právě s ním měla i před svátky trávit čas na dovolené v Thajsku. Influencerka pak na svém profilu sdílela příspěvěk od moře, na kterém stojí po pás ve vodě s neznámým mužem. “Občas nám život zanese tam, kam bychom to nečekali,” připsala k videu. Fanoušci pak v komentářích spekulují nad tím, že neznámým mužem je právě GoGo. I on totiž trávil dovolenou ve stejný čas na stejném místě. 

Novým vztahem se nám influencerka určitě dřív nebo později pochlubí veřejně. S youtuberem se ovšem bude muset na nějakou dobu rozloučit, protože GoGo je soutěžícím nové reality stow Survivor, která se už za pár dní začne natáčet v Dominikánské republice.

Články, které by tě mohly zajímat