Právě vysíláme

Herečka CHARLIZE THERON přiznala, že se nechce nikdy vdávat! Jaký má k tomu důvod?

25. června 2020 9:10
Herečka CHARLIZE THERON přiznala, že se nechce nikdy vdávat! Jaký má k tomu důvod?

Slavná herečka Charlize Theron v novém rozhovoru uvedla, že se nikdy nechce vdávat. Hvězda filmu Šílený Max: Zběsilá cesta se rovněž vyjádřila k údajným zásnubám s hercem Seanem Pennem v roce 2015.

Nevnímá to jako prioritu

Charlize Theron opět ukázala, že je nepochybně silnou osobností i v osobním životě. V pořadu známého moderátora Howarda Sterna se čtyřiačtyřicetiletá herečka přiznala, že se nechce nikdy vdávat. Důvod za tímto rozhodnutím je jasný. „Svatba nebyla pro mě nikdy prioritou“, přiznává.

Jihoafrická herečka v letech 2014 a 2015 randila s tvrďákem Seanem Pennem a ačkoliv se v bulvárních médiích spekulovalo, že tito dva byli spolu zasnoubení, Charlize situaci vnímá jinak. Na otázku, zda byli zasnoubení, zareagovala herečka slovy: „To není pravda. Nebylo to tak, že jsem se za Seana skoro vdávala, to je úplná blbost.“

Ačkoliv je Charlize Theron aktuálně stále single, herečka tvrdí, že jí to nevadí a že se cítí dobře. Velkou oporou pro ni tvoří její dva adoptovaní synové, kteří s hollywoodskou hvězdou stále žijí.

Zdroj: ELLE UK, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat