Právě vysíláme

Herečka EMILIA CLARKE byla během natáčení seriálu HRA O TRŮNY na pokraji smrti! Co se jí stalo?

22. března 2019 16:10
Herečka EMILIA CLARKE byla během natáčení seriálu HRA O TRŮNY na pokraji smrti! Co se jí stalo?

Britská herečka Emilia Clarke napsala rozsáhlý článek pro americký časopis New Yorker, v němž se přiznala k šokující pravdě. Clarke uvedla, že mezi první a čtvrtou sérií seriálu Hra o Trůny musela dvakrát na vážnou operaci mozku. Chvílemi si myslela, že nepřežije.

Náhlá, děsivá situace

Britská herečka musela mezi roky 2011 a 2013 na dvě komplikované operace, během kterých údajně nevěděla, zda přežije. Emilia Clarke totiž trpěla mozkovým aneurismatem – jinými slovy řečeno, v mozku se jí vytvořil vak plný krve. Když se to u herečky objevilo poprvé, musela ihned na operaci.

Emilia Daenerys

Emilia Clarke jako Daenerys Targaryen v seriálu Hra o trůny

Zákrok naštěstí dopadl dobře. Rekonvalescence byla ovšem pro herečku těžká – ze začátku nebyla schopná říct svoje vlastní jméno a nebylo zdaleka jisté, zda operace nebude mít trvalé následky na její zdraví. Clarke přiznala, že byly chvíle, kdy žádala doktory, aby jí nechali v nemocnici umřít.

Je to bojovnice

První operace bohužel neodstranila celé mozkové aneurisma, a tak když se situace v roce 2013 opět u herečky zhoršila, musela na další operaci. Clarke opět trpěla, ale dostala se z toho. Po náročné rekonvalescenci zvládla natáčení dalších řad seriálu Hra o trůny a dnes je plně zdravá.

Emilia Clarke

Herečka Emilia Clarke

Je to vůbec poprvé, kdy se herečka Emilia Clarke odvážila o této děsivé pravdě promluvit. Je takřka neuvěřitelné, že celou situaci vůbec přežila, natož v takovém stylu, že mohla pokračovat ve své hvězdné kariéře.

Klobouk dolů!

Zdroj: New Yorker, BBC, Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat