Právě vysíláme

Herečka Kaley Cuoco popsala, jaké bylo natáčení intimních scén se svým bývalým přítelem v seriálu Teorie velkého třesku

14. listopadu 2020 9:10
Herečka Kaley Cuoco popsala, jaké bylo natáčení intimních scén se svým bývalým přítelem v seriálu Teorie velkého třesku

Americká herečka Kaley Cuoco v novém podcastu popsala, jak se vypořádala s natáčením intimních scén se svým bývalým přítelem Johnnym Galeckim během seriálu Teorie velkého třesku. Jak to oba zvládli a jaký mají k sobě vztah dnes?

Bylo to zvláštní

Hvězda televizního fenoménu Teorie velkého třesku v podcastu Armchair Expert s hercem Dax Shepardem přiznala, že pro ní bylo poněkud divné natáčet intimní scény se svým bývalým přítelem Johnnym Galeckim. „Byli jsme oba ještě trochu citliví,“ přiznala Kaley. Naštěstí se tyto obavy ale brzy rozplynuly, jelikož se dvě televizní hvězdy rozešly v dobrém a řekly si, že se zachovají jako profesionálové. Johnny i já jsme se z toho dostali skvěle a nyní jsme si blíž než kdykoliv jindy,“ popisuje aktuální situaci Kaley.

Kaley Cuoco a Johnny Galecki

Hercům možná pomohlo, že jim hlavní scénárista Chuck Lorre hned po rozchodu naplánoval hned několik milostných scén. Chuck napsal scénář k několika epizodám, kde spolu (já a Johnny) spíme snad každou druhou vteřinu,“ uvedla čtyřiatřicetiletá herečka. Kaley s Johnnym si prý dodnes myslí, že si z nich hlavní scénárista chtěl trochu utáhnout, a tak jim to takhle naplánoval. Sám Chuck Lorre se k této teorii zatím nevyjádřil.

Kaley Cuoco a Johnny Galecki v seriálu Teorie velkého třesku ztvárnili slavný pár Leonarda a Penny. Oba herci spolu údajně začali randit potají v roce 2007, ale po zhruba dvou letech se rozešli. Johnny a Kaley ovšem zůstávají nadále dobří kamarádi, což fanoušky Teorie velkého třesku určitě potěší.

Zdroj: CNN, Today, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat