Právě vysíláme

Herečka Kate Winslet poslala 470 tisíc korun na energie rodině s vážně nemocnou dcerou

13. listopadu 2022 8:06
Herečka Kate Winslet poslala 470 tisíc korun na energie rodině s vážně nemocnou dcerou

Ačkoliv má na účtu desítky milionů, nebojí se podpořit dobrou věc. Herečka Kate Winslet ukázala, že má dobré srdce a poslala peníze rodině v nouzi. 

Žena jménem Carolynne Hunter se se svou rodinou ocitla v těžké situaci. Dvanáctiletá dcera Freya má mozkovou obrnu a je nucena žít s kyslíkovým přístrojem. Celkem šestičlenná rodina ovšem bojuje s cenami energií, protože žije v energeticky neúsporném domě a vytápění je stojí okolo 6500 liber ročně. Zvýšení cen je navíc za dveřmi a rodina se bude muset potýkat s vyššími výdaji. 

Maminka Hunter by ráda situaci vyřešila koupí generátoru, který si ale rodina musí sama financovat. Veřejnost proto poprosila formou sbírky o pomoc.

 

Kate Winslet poslala rodině peněžní dar ve výši 470 tisíc korun. Peníze poslala před charitativní stránku GoFundMe. Herečka prý posléze i rodinu sama kontaktovala. “Když jsem se o tom příspěvku dozvěděla, rozplakala jsem se. Myslela jsem, že to ani není pravda. Pořád přemýšlím, jestli je to skutečné,“ řekla šťastná maminka BBC.

 

Články, které by tě mohly zajímat